VINIYOGA

Er viniyoga en blid form for yoga? Ja og nej. Det afhænger nemlig af eleven og hvad denne har brug for. I viniyoga er der således øvelser for alle uanset om det er den sengeliggende 80-årige, den 25-årige elitesportsudøver eller den 13-årige teenager eller alle der i mellem.

Viniyoga favner alle! 

Introduktion til viniyoga

Viniyoga er en yoga praksis der er tilpasset dine evner og muligheder. I viniyoga tages en terapeutisk og holistisk tilgang til undervisningen og alle øvelser er designet til at forbedre hver enkelt elev sundhed og trivsel. Vinoyoga er derfor den perfekte yogaform, når du ønsker at adressere en skade, en sygdom eller andre bekymringer det kan både være fysisk eller mentalt.

Viniyogalæreren vil tilbyde modifikationer til hver elev, som er skræddersyede til årsagen til dennes problem.

Viniyoga er beregnet til at kunne tilpasses enhver elev uanset fysisk evne. Derfor er viniyogalæreren højtuddannet og har et meget dybt kendskab til kroppens anatomi, fysiologi og psykologi.

I viniyoga vil din lærer gerne lære dig at kende, så du kan modtage den personlig tilpasset god instruktion.

Nedenfor findes et par video af vores lærermester yogafærdigheder. 

Krishnamacharya anses for at være faderen til morderne yoga, men han var også en ekspert i ayurvedisk medicin. Han havde et dybt kendskab til ernæring, brugen af olier, urter og andre remedier til forebyggelse og helbredelse af mennesket. Hør mere i videoen nedenfor.

Krishnamachary besluttede at han aldrig ville forlade Indien og han troede på at yoga var Indiens største gave til verden. Hvilket vi måske begynder at opleve nu.