YOGATERAPI 

Du er altid i perfekt form til begynde med yogaterapi

Yoga tilpasset den enkelte - det er yogaterapi.  Uanset om du har haft en skade, er kronisk syg eller er ude af balance psykisk, så har yogaen et svar til dig og en vej frem.

Yogaterapeuten er uddannet til at videregive en tilpasset øvelsessammensætning som tager hensyn til anatomi, fysiologi, psykologi, patologi i følge den seneste lægevidenskab. Vi bruger yogaens metodologi til undersøgelse og diagnose samt dens værktøjer og principper for tilpasning til den enkelte. Indlæringsformen er praktikorienteret lige som den almene medicinske uddannelse.

Yogaterapi er således en praktisk videnskab og tilgangen sker udelukkende gennem en helhedsorienteret samtale og undersøgelse af den enkelte. Vi undersøger det hele menneske og inkluderer derfor  immunforsvaret, hormonsystemet, nervesystemet, fordøjelsen, skelettet, musklerne, leddene samt sanseapparatet og det reproduktive system. Kort sagt hele kroppen. Du kan derfor trygt komme med alt fra livsstilssygdomme til kroniske diagnoser.

Vi anser kroppen for at være i konstant bevægelse og derfor ser vi i yogaen altid muligheden for at ændre kurs - dvs. hjælpe dig ud af det du lider af. 

Du får et helhedsprogram med tilpassede øvelser, som du laver dagligt for at få den effekt, du har brug for. Øvelserne er tilpasset lige netop dig og den tid du har til rådighed. Dit program opbygges så den ene øvelse bygger harmonisk på den foregående. Niveauet tilrettelægges så du får en tilpas udfordring. 

Yogaterapi er for alle og for hele kroppen og kan bruges til at:

- lindre akut skade og daglige smerter

- lindre kroniske smerter

- komme symptomer til livs

- genoptræning efter skade eller længere sygdomsforløb

- forbedre og vedligeholde mobilitet
- opbygning af styrke, smidighed, vedholdenhed

- fysisk og mental præstation på højt niveau

Yogaterapi er således et redskab, som kan bruges af alle og i alle sammenhænge. Vi bevæger os altid mod en tilstand i balance og arbejder med den naturlige bevægelse.

Vi arbejder med daglig træning og vedligehold, performanceforbedring samt daglig velvære og stressbearbejdning og håndtering.

Læs mere om:

- Hvilke sygdomme og symptomer yogaterapi kan afhjælpe.

Konsultation og forløb.

Effekten af hver øvelse jeg giver dig er dybere end det ydre stræk, som er det du rent faktisk mærker. Øvelsen påvirker din fysiske og fysiologiske krop. Den vil berøre din hormonproduktion, dit immunforsvar og nervesystem. Du får derfor langt mere for den indsats du lægger, når du får en præcis vejledning og et tilpasset sæt af øvelser.

En enkel og effektiv træningsmetode for alle aldre og alle diagnoser, udfordringer og skavanker.

Du investerer i fremtiden og opnår ydre og indre balance og styrke.

Yogaterapi giver dig frihed og velvære i din krop og dit sind. Uanset styrke, smidighed, alder og form.

Hvordan

Vi bruger yogaens teknikker og redskaber. Jeg udvikler et program af øvelser, der er tilpasset til dig og dine mål, behov og muligheder. Jeg er uddannet til at møde dig, hvor du er, så du, som resultat, på egen hånd vil kunne gøre det nødvendige for at forbedre din krop og dit liv.

Lidelse - tilstand

Kæmper du med for eksempel overvægt, stress, slidgigt, migræne eller diabetes 2? Eller ønsker du at nedsætte risikoen for fremtidige problemer og bevare dit gode helbred? Tag din beslutning og gør brug af yogaens velafprøvede redskaber. Du bliver ikke skuffet. Som Yogaterapeut kan jeg tilpasse en uendelig bred vifte af redskaber, som kan bruges på mange måder og sværhedsgrader. Du får en tilpas afbalanceret blanding, som udvikler din krop og dit sind. Som ringe i vandet vil din indsats give forandringer og gøre den forskel, som du ønsker.

Du er velkommen til at kontakte mig med konkrete spørgsmål vedrørende din sundhed. Skriv til mig på susanne@grangeyoga.com eller med sms på 53 61 21 24, så kontakter jeg dig.  

Yogaterapi udspringer af hathayogastilarten Viniyoga, som betyder: 

"Yoga som tilpasses den elev, der udøver den." Yoga sutra