Lidt at læse

I marts 2020 gik WHOs direktør LIVE for at give os håb og en følelse af fællesskab midt i en coronatid. Vi opfordredes alle til at passe på vores fysiske og mentale sundhed, for at sikre vores fremtidige sundhed. Gør vi det?

Sidste workshop inden jul handler om skønhed og lys. Vi fejrer lysets styrke og mediterer for fred og velvære. Vi begynder med bevægelser og kommer hele kroppen rundt og glider så over i de liggende øvelser. I siddende stilling laver vi vejrtrækningsøvelser og meditation og vi slutter af med en liggende oplevelse, hvor lyd og musik blidt bærer os.

Yoga i haven

2022-06-10

Yoga i det fri i den dejlige have på Frederiksborgvej 54. Ganske uforpligtende møder du op og ruller din måtte ud. Når vi er færdige, kan du blive til te, snak og måske en moden blomme eller andet lækkert vi hver i sær kan tage med og dele.

Yoga og rytme

2020-10-29

Vi folder os ud med Yoga-Dans. Mit eget koncept, hvor jeg kombinerer den erfaring og de oplevelser jeg har haft i min tid i Afrika og Mellemøsten med yogaen.

Her finder du den ultimative ro og afspænding. Omøs skønhed og ro, natur og tilbagelænethed kan bevæge os dybt. Susanne og Susanne har planlagt en skøn weekend med en palet af velvære, afslapning og aktivitet, for at give dig en skøn oplevelse.

Yoga i haven

2020-06-15

Har du lyst til at lave yoga udenfor? Vi mødes på Frederiksborgvej 54, 4000 Roskilde onsdag og/eller torsdag. Undervisningen starter kl. 9.30 og varer 1 time og 15 minutter. Medbring egen måtte og tæppe.