Grange Yogaskole 

Min yogaskoles grundprincip er, at enhver kan hjælpe sig selv ved at lære om sig selv. Jeg ved, at ved at se på det hele menneskes og arbejde med krop, hoved og sjæl, opnår vi større forståelse og indsigt i, hvad vi har brug for i vores liv.

Jeg underviser ud fra det princip, at enhver kan lære at tage var på sig selv og komme i bedre balance, når de har lært at forstå, hvad deres krop fortæller dem. Ved at arbejde både kognitivt og fysisk med dig selv med de redskaber yoga og ayurveda giver os, bliver du i stand til at ændre din livsstil og komme eventuelle ubalancer i forkøbet. Med andre ord: Denne tilgang gør dig uafhængig og styrker din robusthed og resiliens.

Vil du vide mere om, hvordan du kan bruge ayurvediske metoder til at forberede din sundhed, balancere dit immunforsvar, hormonsystem og nervesystem og fordøjelse, så læs videre her

Yoga vedrører alle og kan gøre en forskel for alle. Yoga er vinduet til større velvære og balance i din hverdag og i dit liv. En mulighed, som er let og lige til for alle, også selvom du ikke har tid! Er du villig til at investere en lille smule tid, så vil du i løbet af et halvt år blive oplært, så du selv kan bruge yoga, når der er behov. Dagligt behøver du kun at bruge ganske begrænset tid - til gengæld får du din indsats mange gange igen i din livstid.

Med en vedvarende indsats bliver du i stand til at handle selv og udvikle dig. 

Yogaterapien hjælper dig til uafhængighed og selvstændighed. 

English 

Velværeweekend

Vi slipper dagligdagens velkendte rumlen og tager afsted. Ud for at være nær i naturen og i os selv.

Børnehaver og skoler

Jeg kommer gerne ud og laver enkeltstående arrangementer for børnehavegrupper og skoleklasser. Derudover kan jeg tilrettelægge forløb for medarbejdere.