Uddannelsesbaggrund

Yogaterapi
Jeg blev certificeret Yogaterapeut i 2019 fra ViniYoga Foundation i Frankrig. Uddannelsen er tre-årig og består af 500 timers undervisning og over 70 individuelle studier. Derudover indeholder uddannelsen enkeltundervisning med eget terapiforløb. Uddannelsen er gennemgået i Frankrig og Indien. Vores lærermesteren er Dr. Natesan Chandrasekaran (DR. NC) fra Chennai, Tamil Nadu. 
Al undervisning er mundtligt overførst. DR N.C. skriver bøger om sin undervisning for, at den skal kunne blive anvendt også efter hans tid, men den primære kilde er viden dels fra hans egen erfaring dels fra læremestrene Desikashar og Sri Krishnamacharya. 

Yogaunderviser

Gennem min yogakarriere har jeg afprøvet mange stilarter for at finde den rigtige for mig. Jeg startede med Astanga Yoga, og var længe om at være overbevist om, at der var noget der var bedre. Jeg har mere end 700 timers uddannelse og 2500 timers undervisning med mig. Vedvarende studier hos Bernard Bouanchaud, Sylvie Douliéry og Martine Duchon fra ViniYoga Fondation i Frankrig i forbindelse med viniyogauddannelsen.

Andre specialer

Børneyoga - Radiant child yoga - Grunduddannelse 

Traumesensitiv yoga - Undervisning af David Emmerson og Sarah de Holmes Castro.