Om yogaterapi

Den målrettede terapi henvender sig til alle aldre og tilstande.

Du er altid i perfekt form til yoga!

Gennem yoga styrker du dig selv fysisk og psykisk. Du modner og vokser ind i dit fulde potentiale.

Min daglige yoga er for mig en livline - fysisk og mentalt. Jeg bruger yoga til at komme tilbage til mig selv, finde ro i en hverdag fuld af aktiviteter og gøremål, vedligeholde min cyklus året igennem og styrke hele min krop og holde den smidig og rar at være i.

Jeg har gennem syv års studier og mesterlære samt tyve års egen praksis erfaret og levet med yoga. Yogaen har hjulpet mig med at vedligeholde min krop med en betydningsfuld scoliose, som jeg udviklede, da jeg var 15 år. Derudover er der ingen tvivl om, at jeg kan takke yogaen for mine to dejlige raske børn.

Yoga er i alle aspekter af mit liv, fordi jeg har opdaget, den effekt og styrke, denne gamle tradition, har på min sundhed, motivation og livsgnist. Jeg praktiserer dagligt og fortsætter med at uddanne mig og udvide mine horisonter, især gennem mit stærke netværk i Frankrig og Indien. Den bedste undervisning er dog mine elever, som jeg møder på hold og individuelt og i andre sammenhænge. Uden dem ingen udvikling.

Som Yogaterapeut er jeg specialiseret i at tilpasse yogaens teknikker til den enkelte unikke person. Gennem yogaterapien afhjælpes årsagen til skavanker og symptomer. Vores viden ligger i forståelsen for årsagen til ubalancer i immunforsvaret, hormonsystemet, nervesystemet, fordøjelsen, skelettet, musklerne, leddene samt sanseapparatet og det reproduktive system. Kort sagt hele kroppen. Ved en målrettet indsats kan vi derfor komme langt.

Hvad gør terapien?

Vores arbejdsfelt spænder fra lindring, genoptræning, vedligehold og opbygning samt fysisk og mental præstation på højt niveau. Yogaterapi er således et redskab, som kan bruges af alle og i alle sammenhænge. Det smukke er, at vi altid bevæger os mod en tilstand i balance og harmoni på alle måder.

I mit arbejde med mine elever, bruger jeg yogaens teknikker og redskaber. Jeg udvikler et program af øvelser, der er tilpasset til dig og dine mål, behov og muligheder. Jeg er uddannet til at møde dig, hvor du er, så du, som resultat, på egen hånd vil kunne gøre det nødvendige for at forbedre din krop og dit liv.

Hvor hjælper terapien?

Kæmper du med for eksempel overvægt, stress, slidgigt, migræne eller diabetes 2? Eller ønsker du at nedsætte risikoen for fremtidige problemer og bevare dit gode helbred? Tag din beslutning og gør brug af yogaens velafprøvede redskaber. Du bliver ikke skuffet. Som Yogaterapeut kan jeg tilpasse en uendelig bred vifte af redskaber, som kan bruges på mange måder og sværhedsgrader. Du får en tilpas afbalanceret blanding, som udvikler din krop og dit sind. Som ringe i vandet vil din indsats give forandringer og gøre den forskel, som du ønsker.