INTRODUKTION TIL YOGA

- for begyndere.

Her får du muligheden for at bruge lidt længere tid på dig selv. I ro og mag kan du give dig hen og få prøvet yoga. Tid til dig - gå "off line".

På disse tre timer kan du udforske, hvordan det er at lave yoga. Du vil lære nogle enkle klassiske øvelser og du vil få at vide, hvilken effekt de har på din krop. Du vil opleve den fysiske del af yogaen og du vil blive introduceret til den åndedrætsteknik, som bruges i alle øvelser.

Med en regelmæssig brug af yogaens metoder vil du få mulighed for at dæmpe stress og ubehag og frigive overfladiske spændinger fysisk og mentalt. Med tiden vil din indsats regulere og afbalancere dit immunsystem, hormonsystem og nervesystem. Men det tager tid så bered dig på vedholdenhed.

Efter kurset, kan du nyde resten af din søndag, med fornyet energi, og være klar til den kommende uge!

Undervisningen omfatter:

På kurset praktiserer vi et udvalg af øvelser og teknikker, som du vil kunne anvende hjemme til at løsne spændinger og ubehag fra dagens arbejde og nattens søvn.


Vi vil lave et afvekslende forløb og arbejde med krop og åndedræt i øvelser og metoder, der spiller sammen i en helhed.

Fysiske øvelser: Vi laver enkle, lette bevægelser, der løsner op i muskler og led. Alle kan være med også på stol.

Åndedrættet: Du vil lære om den åndedrætsteknik, som ledsager enhver øvelse i den klassiske hathayoga.

Koncentration: Gennem øvelse af bevægelsen og åndedrættet skærpes din koncentration. Du vil her blive opfordret til at holde din opmærksom på åndedræt.

Du vil blive guidet og fulgt i forløbet og vi vil udveksle om forløbet efterfølgende over en kop te og en lille forfriskning.

Husk at:

have bekvemt tøj på og medbringe måtte, tæppe, øjenpude eller andet at dække øjnene med.

Spis et let måltid en rum tid inden du kommer. Tag vand med.

Ved at bruge kroppen i de forskellige yogaøvelser og stillinger opdager du den på ny, udvikler en større følsomhed og opnår velvære og mere overskud.