ME-MOVER 

Vil du høre mere om Me Mover eller opleve en demo og prøve det af. Meld dig til et arrangement posted på facebook skriv navn mm og dag, dato og tid eller ring og få en uforpligtende snak. Jeg laver events på Musicon, hvor du kan prøve Me Moveren og du kan også leje den. Kontakt mig.

I samarbejde med We Local er Me Moveren kommet i bevægelse på Musicon. Vi har to gange fremvist den på Søjlepladsen. Blandt andet har elever fra 8-10. klasse fra Osted Fri- og Efterskole været friske og det lykkedes at finde balance og fart.

Me-moveren er et let og elegant køretøj som kan bruges til sport og transport. I løbet af en halv time har du lært at bruge Me moveren og så er det bare derudaf. Når vi er nok i Roskilde, laver vi et træningshold. Kom og bliv inspireret. Der er masser af træning, sjov og oplevelse med Me moveren - om du er 80+ eller 8 år. Alle kan være med....

Få en introduktion til et af de mest trendige, sjove, alsidige og effektive udendørs træningshjul, Me-Moveren. Se hvordan en Me Mover fungerer og bruges her. "I løbesko" har anmeldt den ganske godt.