VIDEN

På vores lille tur i dag samlede vi en bagerpose på en times tid her i Camargue, hvor vi holder ferie. Det blev til fiskesnøre med krog, fiskekork, diverse hård og blød plastic, en hel del cigaretskodder og meget mere.

Mange forbinder nok lyden OM med yoga. OM har en betydning i yoga og en religiøs betydning.

Laughter yoga

2022-06-28

Madan Katari, 1995, India! The inventer of laughter yoga.

Hjemmeskole

2022-06-09

Er skole derhjemme som vi oplever det i denne tid det samme som hjemmeskole. Homeschooling er kendt i hele verden - også som non-schooling.

Simple things to do every day - several times a day to keep a healthy body and attitude:

Vi kan lave yoga hvor som helst og når som helst. Ovenfor er Wadi Rum ørkenen i Jordan. Når det så er sagt, så er anbefalingen til os, begyndere, at vi laver yoga, der hvor vi forstyrres mindst muligt. Ideelt set dagligt og alene. Vi har brug for en lærer, en mentor, der vejleder os, med hvilke øvelser vi har...

Hvor tit har du egentlig et grineflip! Kan du huske da du var lille og det lige pludselig kom? Hvordan det boblede i maven og ikke kunne stoppes, selvom andre sad mussestille omkring, og det ikke var det bedste tidspunkt, overhovedet.

Der findes mange gode råd i pressen og bøger og hos mennesker for hvordan vi skal og ikke skal leve. En hovedregel er at vi bør leve med naturen og gå i dens retning. Den der går i mod naturens retning vil lide mere og få flere problemer.