Holdundervisning

Du kan altid være med på zoom - Du tilmelder dig her. Læs om holdene længere nede på siden.

Mandag 16.30 - 17.45 - Øvede - Kildegården - Kontakt Susanne

Mandag 18 - 19 - Begyndere - Kildegården - Kontakt Susanne

Torsdag          18 - 19.15         Strength and energy - Good shape - English                                Himmelev Bygade 51/Svanevej 8, Roskilde - Zoom: Meeting ID: 828 7205 6064 - Passcode: 349648

Fredag             15.30 - 16.45            Balance, styrke og energi - Blid yoga - Også unge                             Himmelev Bygade 51/Svanevej 8, Roskilde - Zoom: Meeting ID: 881 3699 2042 - Passcode: 281596

Lørdag             8.30 - 9.45            Strength and energy - Good shape - English                           Himmelev Bygade 51/Svanevej 8, RoskildeZoom: Meeting ID: 815 9956 9426  -  Passcode: 312337

Læs om holdene her

Om min yogaundervisning generelt

Mine hold henvender sig til alle. Mit primære mål er at bringe velvære og sundhed ud til så mange som muligt. Når jeg underviser, er det med henblik på at lære mine elever at bruge yogaen i dagligdagen, til at bevare balance både mentalt og fysisk. 

Igennem en sæson vil du opnå en langt større selvstændighed i din yoga. Du vil kunne bruge den i din dagligdag og på ferie og rejser, også uden din lærer. Du får indsigt i din egen velvære og du vil lidt efter lidt opøve evnen til at aflæse din krops signaler, så du ikke kommer ud i ekstreme sundhedsudfordringer, men får mulighed for at sige fra før. 

Roligt guider jeg dig igennem klassiske hathayogaøvelser. Du vil lære om hver øvelses effekt og vi vil arbejde på forskellige temaer, så alle bliver mødt i netop deres udfordringer. 

Hver øvelse findes i en klassisk version, men de færreste er i stand til at udføre denne. Derfor skal en øvelse tilpasses. Når den bliver det korrekt, er effekten den samme

Jeg har et indgående og grundigt kendskab og erfaring med mere end de 60 grundlæggende asanas (øvelser) og deres variationer og tilpasninger (både udfordrende og mindre svære). Netop derfor kan ALLE, erfarne som uerfarne være med. 

Hver lektion indeholder asana, pranayama (åndedrætsteknik) og dharana (koncentrationsøvelser). Vi laver øvelserne både dynamiske (vinyasa) og statiske (sthiti) øvelser. 

Til sidst vil jeg sige, at yoga henvender sig til ALLE og med en god og dygtig lærer vil du ikke være i tvivl om, at yoga er lige det du har behov for til at holde dig i form fysisk og mentalt.

Mandageftermiddag

Dette hold er for dig, der har gået på mit begynderhold, derudover henvender denne undervisning sig også til dig, som ønsker at få indsigt i brugen af vejrtrækningen i yoga, som redskab.

Vi vil arbejde med de almindeligste yogaøvelser og vil bygge styrke og smidighed. Du vil få flere tips til, hvordan du kan bruge yogaøvelser i din dagligdag, når du oplever små udfordringer som ondt i ryggen, træthed og fordøjelsesudfordringer mm.

Med dette kursus vil du blive endnu bedre til at vurdere, hvilke yogaøvelser, som er gode for dig og hvordan du modificerer og varierer, så de passer til dig, uanset om du er til undervisning eller følger en online instruktør.

Du bliver simpelthen en mere uddannet yogaelev.

Mandagaften

Dette hold henvender sig primært til dem, som gerne vil bruge yogaen i deres dagligdag, til at bevare balance både mentalt og fysisk.

Du kommer i denne sæson her på holdet til at opnå en langt større indsigt i din egen velvære og du vil lidt efter lidt opøve evnen til at aflæse din krops signaler, så du ikke kommer ud i ekstreme sundhedsudfordringer, men får mulighed for at sige fra før.

Roligt og sikkert guider jeg dig igennem klassiske hathayogaøvelser. Du vil lære om hver øvelses effekt og vi vil arbejde på forskellige temaer, så alle bliver mødt i netop deres udfordringer.
Hver øvelse findes i en klassisk version, men de færreste er i stand til at udføre denne, derimod kan alle få effekten af øvelsen ved at lave en variation af den. Jeg har et indgående og grundigt kendskab og en reel erfaring med mere end de 60 grundlæggende asanas(øvelser) og deres variationer og tilpasninger og netop derfor kan ALLE, erfarne som uerfarne være med på dette hold.

Hver lektion vil indeholde asana, pranayama (åndedrætsteknik) og dharana (koncentrationsøvelser). Vi laver øvelserne både dynamisk (vinyasa) og statiske (yin-stil) øvelser.

Som opsummering vil jeg sige, at hverken dit kendskab til yoga eller din form er en hindring for din deltagelse.

Torsdagaften

Fokus på energi og balance. Vi kommer hele kroppen igennem med dynamiske øvelser. Vi nyder naturens og vores egn dagsform og bliver fortrolige med koncentration og opmærksomhed på os selv. Alle kan være med. Undervises på engelsk.

Fredageftermiddag

Balance mellem energi - indsats og afspændthed - lethed. Vi udfordrer os selv med øvelser og vejrtrækning,  der kræver koncentration og nærvær. Vi har opmærksomhed på øvelsens dybde og indvirkning på os. Der vil være relativt lidt instruktion og derfor er øvelserne enkle men grundige. Der vil være en kort afspænding. Alle kan være med.  Vær opmærksom på, at der en fredag om måneden er workshop. 

Lørdagmorgen

En sekvens med fokus på energi og balancen mellem indsats og lethed. Vi udfordrer os selv med øvelser og vejrtrækning og serier, der kræver koncentration og nærvær. Vi bevæger os ind i den yoga, som går dybere end den fysiske form ved netop at styrke vores klarhed og opmærksomhed på os selv. Middel styrke kræves for at være med. Undervises på engelsk.