Ugens ro og afspænding

 

I hjertet af Musicon i G-Nøglen vil du blive mødt af Susanne Grange, der vil give dig mulighed for ro, afspænding og velvære.

Gå off line og kom ind i kroppen. Vi begynder med en kort opvarmning og slutter altid af med en længere afspænding derudover skaber hver underviser, med sit nærvær, autencitet, kundskab og indsigt, en mulighed for dig til at finde ro i og med dig selv.

Åbent for alle, såvel de som har kendskab til yoga, meditation mm og de som ingen forkundskaber har.

Medbring:

Bekvemt tøj, måtte, tæppe til at tage over kroppen, når du ligger ned, øjenpude eller andet at dække øjnene med og vand eller te.

Obs!

Sørg for at du har spist ikke senere end to timer før du kommer.

Din underviser: Susanne Grange - Yogaterapeut

Vi begynder med "opvågning", hvor vi bevæger os frit til blide toner af musik. Vi gør nogle enkle klassiske yogaøvelser for at slippe spændinger, "lande" i kroppen og mærke os selv. Du guides nu igennem en opmærksomhedsøvelse med fokus på vejrtrækningen samt en aktiv afspænding af hele kroppen.

Målet er at give dig muligheden for at opleve en dyb afspænding, som hjælper dig med at dæmpe stress og ubehag og frigive overfladiske og dybere spændinger fysisk og mentalt. Du vil finde fornyet energi og balance.


Varigehed: 1 time

Tidspunkt: I efteråret

Sted: G-Nøglen, Basgangen 5b, Musicon

Pris: 120 kr/seance 

Max. 6-7 deltagere i salen.

Betaling og tilmelding på sms til 53612124. Skriv "Ro og dato".