RABALDERFEST 28. AUGUST 2021

Rabalder er Musicons årlige kulturfestival. Her får du masser af oplevelser og et indblik i, hvad Roskildes kreative bydel har at byde på.

KULTUR FOR HELE FAMILIEN - GRATIS!

Glæd dig til en dag med dans, musik, maker, teater, mad og drikke, gadeidræt og meget mere - for børn og voksne i alle aldre.  

I G-Nøglen på Basgangen 5b vil du møde Susanne med Grange Yoga, Susanne med Be Local, Sus med Livsglædeklubben, Dorthe med mad og andre skønne kreative mennesker. 

Du vil blive guidet gennem korte seancer af yoga dans og yogagrin, yoga og dans for børn, hør om yogaterapi, smage lidt godt bagværk og se og diskutere en film, som stadig har relevans i forhold til menneskets dvs. vores muligheder for at gøre en forskel i forhold til klima og natur og vores forhold til udvikling og penge. Indimellem kan du i ro og mag få strikket lidt eller nusse med andet håndarbejde i G-Nøglens inspirerende og hyggelige atmosfære.

Vi åbner klokken 14 og holder først op, når de sidste entusiaster er færdige med at diskutere over en øl eller en te med Musicons lyde og oplevelser i baggrunden. Læg vejen forbi tidligt og silde, du vil blive mødt med interesse og åbenhed.

Velkommen,

Susanne & the team.

Program

Kl. 14.00 - 16.00 - Smagsprøver - kiks og søde sager af danske råvarer; linser, quinoa og enkornsmel.

Kl. 14.15 - 14.45 - 1. Yoga, akrobatik og dans - for børn og forældre fra 3 til 5 år.

Kl. 15.00 - 15.30 - 2. Yoga, akrobatik og dans - for børn og forældre fra 6 til 12 år.

Kl. 15.35 - 16.00 - Hvad er yogaterapi? Kom og fortæl mig om det der "ikke virker".

Kl. 16.15 - 16.45 - Dans og grin - Dance and laugh in English.

Kl. 16.45 - 17.45 - Jeg fortæller om, hvad yogaterapi er og hvad det kan gøre for dig.

Kl. 17.15 - 18.45 - Are you new in town and crazy about creative works likes knitting? Come around in our Creative Corner - Kreahjørnet - kom forbi og netværk - tag dine kreating med (strikketøj, papir, ler...) og mal sten og få en snak om livsglæde - Danes meeting Internationals

Kl. 18.30 - 19.15 - Nyd en smagsprøve og hæng ud - Come and enjoy and taste a cookie and hang out for a chat - Danes meeting Internationals.

19.15 - 21 - Film og diskussion


Fuldt program hold øje med Musicons Facebook

KONCERTER

15.00 Karla (for børn)
18.00 Statisk
20.30 Østkyst Hustlers

- og meget mereGYLDIGT CORONAPAS

I forbindelse med de centrale koncerter på Søjlepladsen overholder vi de gældende covid-19-retningslinjer og du bedes derfor medbringe coronapas. Hos de enkelte aktører du besøger er det den givne virksomheden der selv er ansvarlig for overholdelse af retningslinjerne.