Mød Me-Moveren ... og prøv den.

2020-06-02

Nu kan du prøve og leje MeMoveren i Roskilde. Se her hvordan.

Elsker du at træne udendørs? Men får du ikke nok ud af en gå- eller løbetur? Eller er du bare på udkig efter en sjov og ny måde at få motion på?

Me-Moveren er et trænings-pedal-løbehjul til alle aldre over 10 år. Især ideel til ældre, men også supergod som træner til dig der er fit. 

Me-Moveren er nem at tage frem og effektiv og sjov træning. Perfekt til årstiden. Du kan køre på bakker og lige ud - asfalt og grusstier. Det tager 15-30 minutter at lære teknikken, og så er det bare derudaf.

Se hvad ud kan med en MeMover, der er flere videoer på nettet eller hold øje når vi kommer forbi i Trekroner eller du kan komme:

På Musicon og prøve:

Her kan du få en introduktion til MeMoveren og prøvekøre en tur. Når du har fået et introduktionskursus (ca. 15 minutter) kan du leje Me Moveren og få din daglige motion. Sjovt, effektivt og lige til.

Ring til mig og hør mere 53 61 21 24. 

75 kr/30 minutter. 

110 kr/time.

Klippekort på 10 x 30 minutter: 600 kr.

Når du er kommet lidt i gang og ikke kan undvære din MeMover-træning må du kontakte mig, så finder vi en leasing- eller købsmulighed.

I Københavnsområdet kan du også komme hver søndag på Jægersborg Allé 1 ved det gamle Akvarium kl. 10. Alle er velkomne, man skal bare have sin MeMover med.

Ved du endnu ikke hvad en Me-Mover er så se her:

Me-Mover med fart på - Den rå version

Me Mover til rehabilitering og lidt forklaring

Susanne Grange, MeMover Ambassadør i Roskilde