MANDAGSRO

Find ro, afspænding og velvære hver mandag. Hver især vil de fire undervisere skabe unikt nærvær for dig med autencitet, kundskab og indsigt. Find ro i og med dig selv. 

Dine undervisere ved Mandagsro i G-Nøglen på Musicon - Find vej til Mandagsro her.

13. september - Sus Gruner 

20. september - Sarah Andersen 

27. september - Susanne Grange 

4. oktober - Susanne Grange 

11. oktober - Sarah Andersen 

18. oktober - Sus Gruner

25/10 - Heidi Hajslund

1/11 - Susanne Grange

8/11- Sus Gruner

15/11- Heidi Hajslund

22/11 - Susanne Grange

Meld dig til Mandagsro ved at sende en mail til: sgrangeyoga@gmail.com med datoer for din tilmelding. Når du har fået en bekræftelse på din tilmelding, indbetaler du enten på mobile pay 53 61 21 24 eller ved overførsel til konto: 6695 1005158539 - Grange Yoga.

Alle kan være med - der er ingen forudsætninger.

Uanset din underviser så medbring: Bekvemt tøj, liggemåtte, tæppe til at tage over kroppen, når du ligger ned, øjenpude eller andet at dække øjnene med og vand eller te.

Betaling: 3 gange: 375 kr - Pr. gang 150 kr

Dine underviseres ord om mandagsro:

Sus Gruner - Psykoterapeut

Jeg vil i mine timer tilbyde "Meditation med syngeskål". Vi vil starte time at komme tilstede i nuet. Du vil blive vejledt i at komme dybere ind i dig selv og ned i kroppen. Derefter vil jeg sætte gang i syngeskålen, mens du ligger på dit liggeunderlag. Jeg vil gå rundt om jer deltagere, så I vil modtage syngeskålens dybe klang og vibration, både tæt på og langt fra jer. Den syngeskål jeg bruger har en dyb klang, som virker afspændende. Du vil går fra timen i mere afspændt og rolig tilstand end du kom. Glæder mig til at se dig.

Sarah Andersen - Yogalærer

Vi laver blide yogastræk, rolige åndedrætsbevægelser, afspænding og små meditationer. Indimellem arbejdes der også med elementer fra KlangYoga, hvor syngeskåle eller andre instrumenter bliver integreret i time. Programmets sammensætning varierer lidt fra gang til gang, men der er altid fokus på at harmonisere og afspænde krop og sind.

Heidi Hajslund - Jordemoder

I et kærligt og kraftfuldt fællesskab vil vi arbejde med sanselighed, natur og livets rytmer.

Jordemoder Heidi Hajslund sætter rammerne og skaber et rituelt rum med årstiden eller et naturelement, som udgangspunkt.

Med dagens tema vil jeg inspirere jer til hvordan naturens ydre kan hjælpe os til en dybere kontakt til vores indre levede liv og en livsstil i harmoni med naturens og kroppens rytme.

Derudover vil der være fokus på forskellige øvelser, der bringer ro i krop og nervesystem, f.eks. blid bevægelse og meditativ trommerejse. 


Susanne Grange - Yogalærer og -terapeut

Vi begynder med "opvågning", hvor vi bevæger os frit til blide toner og laver nogle enkle klassiske yogaøvelser for at slippe spændinger, mærke os selv. Dernæst lægger du dig behageligt tilrette med tæpper og puder og noget over øjnene og guides igennem en opmærksomhedsøvelse med fokus på vejrtrækningen samt en aktiv afspænding af hele kroppen.

Målet er at give dig muligheden for at blive afspændt i nervesystemet. Du vil finde fornyet energi og balance, velvære og mere overskud.

Velkommen til Mandagsro - du kommer når det passer ind i dit program - Meld dig altid til på mail: sgrangeyoga@gmail.com