Unge og yoga

2022-03-15

Find din form og vejen til balance


Er du 13 til 18 år?

Yoga hos mig baseres på principperne for undervisning af unge i hatha yoga. Du kommer ikke til at kede dig, selvom du bliver meget klogere!

Du vil lære klassiske yogaøvelser og variationer af dem og senere vil du blive introduceret til de mere avancerede positioner. Du vil opbygge stærke knogler og muskler og opnå større fleksibilitet ved at dine muskler bliver længere. Du vil opbygge forståelse for en sund kropsholdning og hvad det vil sige at slappe af i alle kroppens dele.

Yogaøvelserne er en kropslig disciplin, de er dynamiske og aktive, uden at udtrætte dig. Dette skærper din koncentrationsevne.

Du vil lære, hvordan du kan få energi i din krop, når den føles tung og slap og hjælpe dig selv, når du ikke kan finde ro, hverken i kroppen eller i hovedet. Du får mulighed for at udforske, hvad din krop kan, tage risici og pirre din nysgerrighed.

Yoga kan hjælpe dig med at håndtere stress ved at give dig lov til at opleve rum omkring dine bekymringer og hvad andre måtte synes om dig. I et stærkt informationssamfund, hvor du bombarderes af information fra de sociale medier mm., kan yogaen hjælpe dig med at blive mere klar i hovedet, så du bedre kan skelne mellem hvad der er godt for dig. 

Du bliver mere klar i din tale til dig selv med hensyn til de valg du tager, så du i højere grad respekterer dig selv og andre. 

Ved selvaccept og taknemmelighed bliver mindre kritisk overfor dig selv og mindre dømmende overfor andre.

Kom og giv det et skud.