YOGAPATRULJEN

Yogapatruljen er et initiativ for børn ude i naturen. Børn elsker at være ude, de er bare blevet lidt for tilpasse og vandt til at være inde. Med Yogapatruljen sætter vi fokus på at vores børn kommer tættere på naturen, så de med alle deres sanser opdager den og knyttes til den og får lyst til at passe på den.

Med forskellige aktiviteter spirer lysten og viljen indefra.

Yogapatruljen er et socialt initiativ, der styrker fællesskab og viljen til at passe på vores ressourcer. Opdagelse og oplevelse driver værket i Yogapatruljen.

Hvad laver vi?

Yoga i naturen, hvor vi strækker os som træer, vejre som græs, springe som egern, hopper som harer, snor os som orme, brøler som løver og meget mere.
Vi skal dufte, smage, høre, se og mærke naturen og så skal vi følge dens udvikling. Vi skal også opdage naturens mønstre og selv lave mønstre og mandalaer. Vi skal bygge og forme og bruge grene, græs, blade og stene.

Hvad taler vi om?

Vi kommer også til at tale om vand i vores krop og i naturen samt om klimaet og miljøet og det der ligger os på sinde i naturens gang.

Med Yogapatruljen er vi i og med naturen.

Har du lyst til at bidrage med din viden og entusiasme, så ring til mig, der er plads til os alle sammen og jo mere vi kan dele og give vores børn en forståelse, der passer til deres alder, jo bedre for naturen og os alle sammen.

Jeg glæder mig til at møde dig og dit barn i Yogapatruljen.

Til forældre