Undervisningens form

Hos mig undervises du i yoga, i yogaens traditionelle form. Det vil sige, at du lærer klassiske yogaøvelser, som varieres og tilpasses gruppens eller dit niveau og behov. Denne form for yoga kaldes ViniYoga og den kan du læse mere om her. Du kan også læse mere om Viniyogaens oprindelse her.

Undervisningen sker på en systematisk måde, etape for etape, hvor ingen etape kan springes over. Det er derfor vigtigt, at enhver elev der kommer til yoga accepterer undervisningen, som den er og respekterer lærerens valg af øvelser og udviklingen i sin egen praksis.

Jeg vil som din lærer aflæse og undersøge dine muligheder og behov og jeg vil hjælpe dig til at udvikle dig ved at foreslå tilpasninger eller variationer af stillingerne, hvor effekten bevares selvom formen er anderledes.

Hos mig lærer du at passe på dig selv, lytte efter og kende dine egne grænser. Du lærer "at kunne selv". Du lærer at mærke, at for eksempel dit lændeproblem lindres ved foroverbøjning til forskel fra din "nabos" der lindres ved bagoverbøjning. 

Den uddannelse jeg har og min erfaring gør mig i stand til at se dybere og hjælpe dig til at adressere årsagen og ikke kun lindre symptomerne.