"Pusterum i December" - Kalender

2019-11-27

"December nærmer sig." 

I 2018 skrev jeg denne blog, så den er fra sidste år. Men ligesom julekalendre genudsendes, når de er rigtigt gode, så har jeg besluttet at genudsende sidste år Pusterumskalender. Så hæng med....

27.11.2018. Hvad er dine umiddelbare tanker? Julemåneden nærmer sig og du har brug for lidt ekstra stabilitet og "ståen fast". Mange er fristelserne og let er det at blive draget med i ræset og den forhøjede stemning og devicen om at "det jo kun er jul en gang om året". Vi giver efter og køber og køber og spiser og spiser. For i januar så skal jeg nok …..  

Fred. Ro. Harmoni. Lykke. Bevidsthed. Nærvær. Stilhed. Lyksalighed. Gode beslutninger. Tilfredshed. Glæde. Tilstedeværelse. Oplevelse. 

Lavere hjerterytme. Færre svedture. Mindre forkølelse. Bedre fordøjelsen. Mindre rødme. Bedre syn. Færre spændinger. Et godt helbred.

Måske er det ikke lige det, der står på din liste. Måske står det der ikke fordi, det er svært for andre at give dig. Du må vidst henvende dig til en hvis anden. Især for sådan nogle lidt uhåndgribelige ønsker beder nogen om hjælp fra en ekstern kilde. Andre går til fitness. Nogen går til yoga. Andre kører hurtigt, spiser, drikker eller spiller og nogen gør det hele.

Vi forsøger at gøre alt det rigtige, i hvertfald det vi magter og nogen gange lidt for meget. Men uanset hvad er der oftest lidt mere tryk på i december end det vi ønsker os. 

Din Mulighed i december

I stedet for kedelige kure, dårlig samvittighed og smag i munden, sure opstød og irritation hvad ønsker du dig mest? så tag dig lidt tid i december og luk en luge op hver dag i "Få dig et pusterum i december" kalenderen. 

Du har muligheden for øge dine chance for at få del af alle de gode ting nævnt ovenfor. Selv i december? 

Det eneste du skal, er at "donere" mellem 10 og 15 minutter af hver dag fra den 1. til den 25. december. Det du får er: Et Pusterum.

Et pusterum, tak.

Før du går i seng om aftenen, check din kalender og find ud af, hvornår du har 10-15 minutter næste dag. Afsæt tiden i din kalender. Så er du klar.

Hold hvad du lovede dig selv og sørg for, at du får doneret din tid. Tid til dig selv, tid til at komme helt ned i omdrejning, så dit hjerte, din krop og din tanke kommer i rytme.

Måske vil det tage dig 24 dage måske mere før du lægger mærke til, hvordan en så lille en handling kan forandre dit liv. Giv det tid, vær tålmodig og husk at vedholdenhed giver udbytte.

Vær i december på den bedste måde

For det store billede er ikke denne jul, men din velvære i alle de kommende jule.

Invester i dig selv, for din egen og dine omgivelsers skyld.