Hvad er der i din værktøjskasse?

2023-05-03

Vi er alle på vej, i udvikling ... om vi vil det ellers ej. Og det er godt, det er naturligt. Jo mere vi lader os bære med, jo længere kommer vi. Vigtigt er det dog at bevare sig selv i det hele og hele tiden komme tilbage til den vej DU vil tage. Du har ansvar og du tager det. Det er dig der bestemmer.

Måske har du dem allerede. De værktøjer som hjælper dig tilbage på kursen, tilbage i balance. Måske ikke. Bliver du let hyldet ud af den? Føler du dig nogen gange magtesløs, let påvirkelig og ude af stand til at sige fra? Det sker for os alle, bare rolig. 

Når det sker, hvad gør du så? 

Et andet spørgsmål er, om du har en daglig rutine? Andet end morgenkaffen eller des lige. Har du nogle bevægelser, øvelser du gør med øjnene, mund, hals, krop.... Et bestemt renselsesritual som for eksempel at skylde munden, skrabe tungen...

Med en god veludstyret værktøjskasse bliver du selvstændig. Du har den altid med uanset, hvor du er og i hvilken situation du lander i. Pas godt på den. Og bliv ved med at fylde gode ting på? Overvej det nøje før du ændrer dens indhold.