Har unge brug for yoga?

2018-06-28

Til dig der er mellem 13 og 17 år.

Yoga kan være en god hjælp for dig lige nu og et solidt fundament i fremtiden. Lige nu er din krop superstærk og du føler dig rask det meste af tiden. Yoga hjælper dig til at udvikle din fysiske og psykiske styrke, smidighed og ro. Når glæde og entusiasme overskygges af spørgsmål, frustration, vrede og irritation har du brug for hjælp. Vi bliver konstant udfordret og i perioder har vi lige lovlig meget om ørerne. 

Med yoga får du mulighed for at bruge dig selv på mange måder. Du behøver ikke bekymre dig om at komme ud og løbe eller gå i fitness. Og så kan du let lave yoga derhjemme uden tilskuere og uden at skulle møde på et hold. I yoga bruger vi stående, liggende og siddende øvelser samt armbalancer til at opbygge stærke knogler og muskler og opnå større smidighed og velvære.

Du bliver bedre til at mærke din krop og dens behov og du får en naturlig forståelse for betydningen af en sund kropsholdning og behovet for at spænde af.

Yoga kan hjælpe dig med at håndtere fysisk og psykisk stress. I en hverdag, hvor vi får meget information hele tiden fra de sociale medier, skole, venner mm. kan yogaen hjælpe dig med at sætte hjernen på off line og skabe rum til klare tanker.