Er yoga noget for de unge?

2018-06-19

Unge mellem 13 og 17 år har brug for at udvikle deres fysiske og psykiske indre styrke og ro for at finde vej gennem daglig og perioder med mange udfordringer. I yoga bruges øvelser både stående, liggende, siddende og armbalancer til at opbygge stærke knogler og muskler og opnå større smidighed og velvære.

Den unge vil blive bedre til at mærke sin krop og dens behov og få en naturlig forståelse for betydningen af en sund kropsholdning og behovet for at spænde af.

Yoga kan hjælpe dig med at håndtere fysisk og psykisk stress ved at du skaber afstand til dine bekymringer og hvad andre måtte synes om dig. I en hverdag, hvor vi får meget information hele tiden fra de sociale medier, skole, venner mm., kan yogaen hjælpe dig med at få tid til at blive mere klar i tankerne.

På holdet bruger vi tid på at tale om respekt for os selv og andre og om at være mindre kritisk overfor dig selv og mindre dømmende overfor andre. Vi taler om medfølelse og ikke-voldelig opførsel samt sammenhængen mellem os, andre og naturen.