Er du mest til hold eller eneundervisning?

2018-11-15

For nogen kan en privattime virke overvældende. For andre er det lige det, de har lyst til? Med yoga har du mulighed for at vælge.


Hold

Der er fordele og ulemper ved holdundervisning. Fordelen er at det er billigere. Ulemperne er at det er et bestemt tidspunkt og så er der ikke stor mulighed for at tilpasse klassen så øvelserne og deres niveau passer til alle.


Yoga når du har brug for det

Det tager tid at blive uafhængig af en lærer og det kræver en kyndig vejleder, der kan holde dig på sporet og fortsat udfordre dig så du udvikles i din praksis. Enkeltundervisning ude eller hjemme passer til nogen og er en god metode, hvis du skal rejse eller på anden måde har svært ved at være stabil i dit fremøde.


Yoga der passer til dig

Kæmper du med en skavank eller en sygdom? Har du ondt nogen steder? Så er det på tide, du får yoga, der passer lige til dig. Det får du, når yoga bruges terapeutisk på samme måde som fysioterapi, psykolog eller anden terapi. Så døjer du med noget eller har du en diagnose, så er en-til-en med yogaterapi vejen frem. Læs mere om yogaterapi.