4. december pusterum

2019-12-04

Din dag begynder. Du har afsat din tid og ved at godbidden kommer. Uanset om du er på samme sted hver dag eller om du er vidt omkring, så venter det: Pusterummet. 

Sæt dig til rette eller læg dig ned. Gør det der er nødvendigt for, at du befinder dig bedst muligt. Inden du går i gang, tænk over om der er noget, du kan gøre for at blive bare en smule mere veltilpas. Sørg for dine ben ligger godt, du kan trække vejret frit, du ikke er for varm eller kold. 

Træk vejret, stille og roligt. Gør din vejrtrækning dybere og dybere, langsomt men sikkert uden at stresse dig selv. Det gode åndedræt får dybere effekt. Det er afslappet, men aktivt. Du er vågen og nærværende. Gør din udånding længere. Lidt efter lidt. Tæl sekunderne og tag to åndedræt for hver længde. Forlæng nogle gange og gå så til dit max. Tæl tilbage igen til hvor du startede. 

Sid roligt og i stilhed i nogle minutter herefter. Begynd langsomt at røre kroppen, små bitte bevægelser i dit mindste led. Langsomt lader du dagen komme tilbage til dig. Luk øjnene op og se dig omkring.