11. december pusterun

2018-12-11

11. december 2016 - 11 dage fra den korteste dag. Jeg håber I hygger jer med klip og at pynte i det små og måske er der blevet bagt. Sæt målene lidt lavere end, hvad du ved du kan (du er nok den eneste der lægger mærke til det) - Husk på at hvad vi kan, er ikke altid hvad vi skal.

Dagens dejlige pusterum finder du hos dig selv. Sæt dig til rette og sæt din timer. Vælg en blid lyd til at vække dig tilbage i dagen.

Luk øjnene og mærk dig selv, din krop, dine fødder, ben, hænder, arme, ryggen, maven, hofterne, skuldrene, hals, nakke og hovedet. Og mærk dit åndedræt. Mærk luften der kommer ind gennem næsen, den er kølig, og mærk den lune luft der kommer ud gennem næsen.

Træk vejret lidt dybere ind for hvert eller hvert andet åndedræt. Lad udåndingen være fri, bestemt af din krop. Gentag fire eller fem gange. Bliv ved med at holde din opmærksomhed fast på dit åndedræt indtil du er helt rolig med det, og indtil dine tanker bliver færre og forstyrrer dig mindre og mindre. Hver gang en uvedkommende tanke kommer forbi, så læg den stille og roligt væk. Læg mærke til at roen langsomt indfinder sig. Vær tålmodig og pres ikke på. Når du mindst mærker det, sker det.