10 minutter fra velvære del I

2018-06-01


Mit nyhedsbrev til dig i dag vender blikket mod det sted, vi forlod for nu næsten et år siden. Fem år i Jerusalem kan ikke undgå at sætte sine spor og vores tanker er i disse dage især med de mange, der lige nu udfordres åbenlyst. Verden ved besked.


For mig var de fem år en øjenåbner og en horisontudvider. De solrige dage vi oplever lige nu minder mig så meget om morgenerne i maj i Jerusalems østlige kvarterer, når jeg cyklede hen til det lokale fitnesscenter for at undervise. Gitteromkransede skolegårde fyldt med larmende børn, side om side med åbne ubebyggede henlagte områder, hvor der hist og her ligger et skur med får og geder. Somme tider mødte vi kvinder på udkig efter en stikkende spiselig plante. Endnu uåbnede grønthandlere, med bugnende fortovsbakker af citrusfrugter, granatæbler og vandmeloner, som ingen kunne drømme om at snuppe. Billeder, dufte og lyde som aldrig slettes hos mig. Jeg er dybt taknemmelig, over de bånd jeg knyttede her.

Mit arbejde i Mellemøsten med yoga rakte vidt omkring. Selvom jeg ikke er i regionen længere, har jeg fortsat kontakt til mange der og det er min hensigt at tage tilbage. Du kan læse om mit arbejde her og derudover fortæller jeg gerne. Via en portal på hjemmesiden Wellbeingforallnow.eu kan enhver gå ind og finde inspiration, ideer, øvelser og opgaver til brug der hjemme. Selvom en personlig kontakt til et menneske er vigtig, så er der meget vi kan gøre selv. Jeg vil opfordre dig til at kigge forbi siden.

I yogaterapi tager vi hensyn til at udvikling og velvære tager sit udgangspunkt i forholdet mellem eleven og læreren. Det er i denne tillid terapien har sit fundament og det er herfra eleven finder styrke til at holde ved og tage ansvar for sig selv. Du kan læse mere om yogaterapi her.

De bedste hilsener

Susanne

Med Yogaterapi styrker du din krop, psyke og sind.